Alvisbilvard

Bilvård Umeå

Bilvård Umeå

Bilvård Umeå

Bilvård Umeå. Vi på Älvis Bilvård i Umeå gör allt för att hålla din bil ren och fräsch. Vi har bra priser och hög kvalitet på våra tjänster. Vi går den extra milen för att göra våra kunder nöjda.  Historia – Bilvård Umeå 2014 startade Älvis Städ AB med visionen om att visa på nya vägar inom städbranschen med bra arbetsmiljö, rättvisa arbetsförhållanden för personal och hålla hög kvalitet på alla tjänster. Till en början fanns bilvård som en extratjänst hos Älvis Städ. 2019 startade Älvis Bilvård och den första tvätthallen öppnades. Sedan dess har företaget växt och är idag ett av de snabbast växande bilvårdsbolagen i Umeå. Idag har vi 1 poleringshall samt två tvätthallar med möjlighet att ta emot större fordon som husbilar och skåpbilar. Vi är stolta över att idag ha flera regelbundna privat- och företagskunder. Tjänster – Bilvård Umeå Vi gör det mesta när det gäller biltvätt, rekond samt däcktjänster. Vi har flera olika paket för att kunna erbjuda något som passar alla. I detta inlägg kan du läsa hur polering, vax och lackskydd skiljer sig åt och vad din bil kan tänkas behöva. Vi erbjuder även extratjänster som kemtvätt av säten, luktborttagning, strålkastarbehandling, hårborttagning och bilupphämtning.  Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av tjänst din bil behöver. Våra bilvårdare är proffs och kan ge dig konsultation om vilken av våra tjänster som passar just din bil.  Läs mer om våra tjänster här eller boka en tid här

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top